Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Valborg i Västerås

ÖSK spelar en U21-match idag mot Västerås SK, nykomlingen i Superettan. Inget av lagen har skrivit något (än) på sina webbplatser. ÖSK brukar dock lägga ut sin matchtrupp. För ÖSKs del gäller det väl att i första hand lufta bänkspelarna och komplettera laget med lämpliga juniorer.

Västerås verkar ha koncentrerat sig på Superettan så här långt och har bara spelat en match i den här serien. I den spelade de oavgjort 1-1 mot Djurgården. Ett hyfsat resultat – i alla fall på papperet. ÖSK har för sin del för en gångs vunnit tillräckligt många matcher för att kunna ”hota” topplagen.

ÖSKs matchtrupp: Mathias Karlsson (mv), Simon Gustafsson (mv), Anton Ingves, Olle Brorsson, Odilon Sangwa, Viktor Prodell, Adam Bark, Agon Mehmeti, Rodin Deprem, Malcolm Stolt, Joel Andersson Segerlind, William Björnsson, Lucas Parkedal Stenfelt, Simon Amin, Aklam Mutebi, Helmer Andersson och Nadir Ayéva.
Anm. Dennis Collander och Niclas Bergmark har anslutit till P17-landslaget.

Laguppställning Västerås
Målvakt: Daniel Svensson (A)
Backlinje: Viktor Steen (U19), Ravy Tsouka Dozi (A) Erik Zakariasson (U19), William Karlsson (U19)
Mittfält: Filip Ottosson (A), Samuel Holm (A), Samuel Dahl (U17)
Anfall: Douglas Karlberg (A), Emir Smajic (k), Emil Skogh (A)

Ersättare: Joakim Holm (mv, U19), Renan Correa Faustini (U19), Casper Olofsson (U17), William Videhult (U19) och Patric Åslund (U17)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.