Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Poängjakt i Stockholm

ÖSK Söders damer har än så länge fått dålig utdelning i årets seriespel. En ynka poäng efter två matcher räcker i och för sig till en plats ovanför nedflyttningsstrecket. Men det är bara en tidsfråga innan de tre lagen på noll poäng börjar röra på sig.

Ett av de tre lagen som hoppas på en plats ovanför strecket är lördagens bortaplansmotståndare FC Djursholm. Precis som ÖSK Söder är de nyuppflyttade till div 1 inför den här säsongen. De andra två nollpoängarna, P18 IK och Triangelns IK, möts i ett inbördes möte och någon av dem kommer att få poäng. Hoppas kan man på ett oavgjort resultat.

ÖSK Söder fick sin målvakt Lisa Davidsson och det målfarliga nyförvärvet Moa Arlebo skadade i den förra matchen. Ingen av dem finns med i spelartruppen för morgondagens (som är en lördag) match i Stockholms norra förorter. Men det blir ändå, tycker jag, en helt hyfsad trupp som tar sig an uppgiften att försöka hämta hem säsongens första trea.

Matchtrupp (15 spelare): Olivia Puhls (vikarierande målvakt), Agnes Andersson, Wilma Moberg, Emma Pettersson, Alexandra Laini Bovellan, Wilma Franssila, Silvia Eriksi, Isabelle Fredriksson, Anna Meijer, Jenny Börjesson, Maja Fagerholm, Josefine Zandén, Caroline Zandén (k), Emma Tivemo och Antonia Jalkinger.

ÖSK Söder Dam: Helvitt mot Djursholm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.