Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Hemmapremiär på bortaplast


ÖSK Söders damer spelar på påskhelgens annandag säsongens första hemmamatch. Eftersom gräsmattan på GPP IP ännu inte anses vara i spelbart skick har hemmapremiären förlagts några utsparkar bort på Sörbyvallens vintersäkrade konstgräs. Jag tor inte att så många sörjer över detta. GPP IP brukar inte bjuda på ett fotbollsvänligt underlag vid den här tiden på året.

Det blir två förlorare som möts i den andra omgången. Både ÖSK Söder och motståndarna från Enskede släppte in fyra mål i premiärmatchen. Söder med tre gjorda mål var dock nära ett oavgjort resultat. Enskede var inte lika starka framåt utan gjorde bara ett då de mötte Hässelby på hemmaplan.

Till matchen har Söder kallat följande Matchtrupp: Lisa Davidsson (mv), Agnes Andersson, Wilma Moberg, Emma Pettersson, Alexandra Laini Bovellan, Moa Arlebo, Silvia Erkisi, Isabelle Fredriksson, Anna Meijer, Jenny Börjesson, Olivia Puhls, Maja Fagerholm, Josefine Zandén, Caroline Zandén (k), Emma Tivemo, Antoina Jalkinger och Linnea Wetterberg.

ÖSK Söder Dam: Hemmapremiär mot Enskede IK


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.