ÖSK Söder Dam: Målrik förlust i premiären

ÖSK Söders damer började seriespelet på bortaplan. Södersnäckornas BK stod för motståndet för matchen som spelades på Hammarby IP. Söders motståndare har gjort sig kända som ett lag som både gör och som släpper in många mål. Så det var kanske inte så konstigt att den här matchen slutade 4-3. Tyvärr till hemmalaget.

I en minst sagt händelserik första halvlek tog hemmalaget ledningen och ledde efter en dryg kvart med 3-0. Innan halvleken var slut hade dock Söder hämtat ikapp ledningen så i halvtidspausen stod det 3-3. Matchens avgörande mål gjordes sedan när det bara återstod fem minuter kvar att spela. För få för att Söder skulle kunna forcera in ytterligare en kvittering.

Lagets hemsida: Förlust i premiären

08. 1-0 Pernilla Jansson (nickmål)
12. 2-0 Lisa Arnell
18. 3-0 Pernilla Jansson
20. 3-1 Moa Arlebo
37. Spelarbyte Lisen Åkerlund (ut), Hanna Lundqvist (in)
37. 3-2 Anna Meijer
44. 3-3 Moa Arlebo
46. Spelarbyte Sarah Soffiantini (ut), Elina Johansson (in)