Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Se Djurgårdsmatchen i repris – om nu någon vill göra det

Om någon vill se matchen mot Djurgården i repris så finns nu den möjligheten. Djurgården har nämligen lagt upp den på sin webbplats. Onekligen en bra service för de som är intresserade – även om matchen som sådan inte var så mycket att hurra för svartvita supportrar.

Djurgården: Här kan du se Örebro – Djurgården igen

Det här något jag önskar att även ÖSK kunde börja göra. För de som prenumererar på C More finns möjligheten att se matchen i repris, men den finns bara tillgänglig under några få dagar. Idag är det väl den sista dagen som måndagsmatcherna visas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.