Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P17/02: Elite Round – det går väl så där

Sveriges P17/02-landslag är just nu i Belgrad för deltagande i det gruppspel som fungerar som kvalificering till U17-EM senare i år. Det svenska laget har lottats in i en väldigt tuff grupp och resultaten har väl blivit därefter.

I den första matchen fick laget se sig besegrade av Frankrike med 2-0 och i den andra som spelades idag blev det mållöst och oavgjort mot Slovakien. Sverige har fortfarande en möjlighet att gå vidare men i så fall krävs det en vinst mot hemmanationen Serbien.

Matcherna kommer tätt på varandra och landslagsledningen byter spelare en hel del för att dessa skall kunna vara så fräscha som möjligt. I den första matchen mot Frankrike spelade både Dennis Collander och Niclas Bergmark från start. Niclas spelade då hela matchen medan Dennis blev utbytt i den 86:e minuten. I dagens match började båda på bänken. Dennis byttes sedan in i den 58:e och Niclas i den 88:e minuten.

SvFF: Inledande förlust mot Frankrike
SvFF: 0-0 i EM-kvalet mot Slovakien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.