Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Wirström om skadeläget

Eftersom jag antar att Fredrik Carlsson är iväg på den allsvenska upptaktsträffen blev det idag ingen sovmorgon för Lasse Wirström efter gårdagens hockeyepilog. I stället fick han på sin lott att bevaka dagens ÖSK-träning, en uppgift som han givetvis klarade av med bravur. Dessutom hann han byta en del ord med den halvt rehabiliterade Filip Rogic.

ÖSK har på sätt och vis varit bortskämda under senare år – skadorna på truppen har varit få och sällan speciellt efterhängsna. Den här ”våren” har dock skadeläget varit mindre bra. Det saknas fortfarande spelare i full träning även om rapporterna talar om att det (sakta) går åt rätt håll.

Wirström sammanfattar: På tisdagsträningen saknades Albin Granlund (landslagsuppdrag och skadad fot), Johan Mårtensson (fot), Daniel Björnquist (knä/lår), och Mattias Carlsson (sjuk) helt. Filip Rogic (hjärnskakning) deltog i ungefär halva träningen, Martin Lorentzson (hjärnskakning) körde bredvid, liksom lårskadade Martin Broberg.

Ett frågetecken från mig beträffande Mathias Karlsson. Målvakten är ju med i truppen till kvällens U21-match.

NA (Betalvägg): Rogic tillbaka från ÖSK:s sjukstuga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.