Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: ÖSK tar emot AFC Eskilstuna

Under mars månad har ÖSK lyckats placera in tre stycken U21-matcher på hemmaplan. Den andra av dessa spelas i kväll då de allsvenska kollegorna från Eskilstuna kommer på besök.

ÖSK har kallat en spelartrupp som nästan helt består av spelare som ännu inte lämnat junioråldern. Det är bara målvakten Mathias Karlsson och Simon Amin som bryter det mönstret. Normalt skulle nog fler spelare från A-truppen ha deltagit, men skadesituationen har väl gjort att Axel Kjäll inte velat släppa till några fler.

AFC Eskilstuna kommer å sin sida med en trupp som innehåller en hel del spelare från A-truppen, även om de inte tillhör de mest namnkunniga. Dessutom innehåller den lånespelare från sambetsklubben Eskilstuna City samt från IFK Eskilstuna.

ÖSKs matchtrupp: Adam Bark, Anton Ingves, Dennis Collander, Gustav Leijon (mv), Helmer Andersson, Herman Ragnarsson, Jonathan Rasch, Lukas Parkedal Stenfelt, Malcolm Stolt, Martin Trinh, Mathias Karlsson (mv), Niclas Bergmark, Noel Milleskog, Odilon Sangwa, Olle Brorsson, Oscar Lennerskog, Simon Amin och William Björnsson.

AFC Eskilstunas matchtrupp: Jakobsson (A, mv), Miedl-Ohlsson (U19, mv), Mehmed Dresevic (A), Mamadou Kouyaté (A), Wilhelm Loeper (A), Ismet Lushaku (U19), Christian Miljevic (A), Ousmane Camara (A), Kerfala Cissoko (A), Tomas Basil (U19), Ryan Kukoyi (City), Joel Rigö (City), Elise Wetshikoy (City), Mohammed Wahap (IFK), Jakob Jensen (IFK) och Richie Danquah (City).


AFC har spelat oavgjort (2-2) mot Djurgården och blivit uddamålsbesegrade av Degerfors (2-3).


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.