Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Länsderby

ÖSK möter Degerfors i U21-serien, som i och för sig inte längre är en U21-serie eftersom åldersrestriktionerna har släppts. Men det blir nog ändå ett rätt ungt lag som ÖSK kommer till spel med. Något annat finns ju egentligen inte att tillgå.

ÖSK inledde årets U21-spel med att på bortaplan få stryk av IFK Norrköping med 3-1. Sett till omständigheterna var det väl ett rätt hyfsat resultat. ÖSK matchade ett lag som var betydligt yngre och mer oerfaret än vad hemmalaget ställde upp med.

Men den typen av (bort)förklaringar kan inte användas för kvällens match. Vill man frammana en vinnarkultur i klubben gäller den även i U21-sammanhang. Och speciellt mot Degerfors.

ÖSKs Matchtrupp: Gustav Leijon (mv), Anton Ingves, Olle Brorsson, Oscar Lennerskog, Jake Larsson, Rodin Deprem, Odilon Sangwa, Martin Trinh, Samuel Nielsen, Isaac Boye, Malcolm Stolt, Simon Amin, Lucas Parkedal Stenfelt, Lukas Julher, Mathias Karlsson (mv), Helmer Andersson, Adam Bark och Nadir Ayéva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.