Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Vinst mot Hallsberg

ÖSK Söders damer började årets utomhussäsong idag med en match på Allévallens konstgräs mot IFK Hallsberg. De två lagen krigade förra året i toppen av div 2 och varken hemma- eller bortamötena räckte till för att skilja dem åt. En svårförklarligt svag prestation i den allra sista omgången gjorde dock att Hallsberg blir kvar i div 2 även detta år medan söderdamerna som bekant tog steget tillbaka upp till ettan.

Dagens match slutade med Södervinst med siffrorna 2-1. Det säger kanske inte så mycket, men ändå, som det brukar heta. En vinst är ju som bekant alltid en vinst och en given humörhöjare. Söder överraskade den här gången med att ha så gott som hela spelartruppen tillgänglig för spel. Något som definitivt inte brukar vara vanligt under försäsongerna.

Årets första mål gjordes av Moa Arlebo, nyförvärvet från Rynninge.

ÖSK Söder Dam: Vinst i Hallsberg

Matchfakta:
25. 0-1 Moa Arlebo
38. 0-2 Josefine Zandén
50. 1-2 Någon från Hallsberg

Matchtrupp (17 spelare): Lisa Davidsson (mv, 1 halvlek), Agnes Andersson, Viktoria Daniloff, Alexandra Laini Bovellan, Wilma Franssila, Moa Arlebo, Hannah Uhlán, Silvia Erkisi, Anna Meijer, Wilma Moberg, Olivia Puhls (mv, andra halvlek), Sophie Pettersson, Josefine Zandén, Caroline Zandén, Jolin Rolandson, Antonia Jalkinger och Linnéa Wetterberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.