Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Dramatiskt mot Djurgården

ÖSK U19 mötte Djurgården igår kväll i en match som hastigt och lustigt fått en ny placering i almanackan. Matchen slutade oavgjord 3-3 efter några slutminuter som av allt att döma var väldigt händelserika. Från minut 87 och fram tills dess att matchen var färdigspelad noterades två mål och tre gula kort. Gladast över resultatet var nog hemmalaget som gjorde det sista målet. Det brukar ju vara så. Å andra sidan tappade ÖSK både en 1-0 och en 2-1 ledning och det brukar inte vara lika roligt. Starkt ändå att ta poäng av Djurgården. Det brukar inte ÖSKs 19-åringar klara av.

Matchfakta (SvFF).
23. Varning DIF Linus Tagesson
39. 1-0 Malcolm Stolt
52. 1-1 Oliver Granberg
56. 2-1 Helmer Andersson
73. Varning Lukas Julher
73. 2-2 Ali Khan
87. Varning Nadir Ayeva
89. Varning Anton Ingves
89. 2-3 Ali Khan
90. 3-3 Helmer Andersson
90. Varning DIF Oliver Granberg

För ÖSK startade: Simon Gustafsson (mv), Martin Trinh, Niclas Bergmark, Helmer Andersson, Malcolm Stolt, Anton Ingves (k), Adam Bark, Oscar Lennerskog, Lukas Julher, Nadir Ayeva och Lucas Parkedal Stenfelt.
På bänken satt: Olle Brorsson, Samuel Nielsen, Gabriel Yildiz, Odilon Sangwa, Ryad Iskhadzhiev, William Björnsson och Gustav Leijon (mv).En match återstår nu för ÖSK i Ligacupen. Det ät lokalderbyt mot Karlslunda IF.

2019-03-06 18:15 Ligacupen U19 A2 Karlslunds IF HFK (U19) – Örebro SK FK (U19)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.