Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rogic skadad och Larsson sjuk

NA rapporterar inför onsdagsträningen om en befarad hjärnskakning för Filip Rogic och om en febersjuk Jake Larsson.

NA (Betalvägg): ÖSK-stjärnan fick boll i huvudet – har träningsförbud

Rogic träffades av en boll i huvudet i träningen inför matchen mot Nyköping. Då kändes det av allt att döma rätt så bra eftersom han fick spela matchen, men efter det fick han ont i huvudet. Han tränade inte med laget igår och kommer inte heller att göra det idag.

Om Jake Larsson skriver Fredrik Carlsson i NA:s ÖSK-blogg: Jake Larsson tvingades utgå i halvtid mot Nyköpings BIS i söndags. Efter matchen drabbades Larsson av av feber och vänsterspelaren var inte på träningen i tisdags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.