Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: Svälta räv

NA:s Fredrik Carlsson kollade läget i går med ÖSKs VD Simon Åström. Enligt denne har ÖSK inte någonting som verkar ”hett” för tillfället. Men samtidigt kan det gå fort när det lossnar.

ÖSK jobbar alltså på utöka sin A-lagstrupp ytterligare. Samtidigt som tydligen ekonomin sätter vissa gränser för vad man anser sig ha råd med. Inga nyhter där egentligen. Sköldmarks otacksamma uppgift är ju att på en budget som skulle kunna räcka till säg 15 hyfsade spelare pussla ihop en trupp som består av 23. Eller något åt det hållet.

ÖSK har förmodligen lagt bud och berörda spelare avvaktar för att se om ÖSK kan/vill höja eller möjligen för att se hur någon annan intressent agerar. Rimligen har ÖSK flera olika kandidater till de platser som är lediga i truppen samtidigt som spelarna ifråga har mer än ett alternativ.

Avdic tränar med AIK.
FotbollDirekt rapporterar, att Denni Avdic, som ÖSK haft i förvärvssiktet sedan i somras, den här veckan kommer att träna med AIK. Detta skriver Solnaklubben på sin webbplats.

Enligt FD var det spelaren som kontaktade klubben för att höra om han fick lov att träna med dem. Det är ju som bekant svårt att underhålla fotbollsformen om man inte har möjlighet att träna med ett lag.

AIK: Denni Avdić tränar med AIK Fotboll

Det här skall nog i det här läget inte tas som ett tecken på att AIK är på väg att ta tillbaka Avdić. Däremot passade det kanske bra med tanke på hur många spelare som fanns tillgängliga att få in ytterligare en spelare i träningen.

Att Avdić vill träna med AIK får väl tas som ett tecken på att han inte har för avsikt att avsluta sin fotbollskarriär. Annars kan man ju tycka att han borde ha gjort klart med någon klubb vid det här laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.