Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenska Cupen: Svenska Spel sätter ÖSK på 8:e plats

Svenska Spel har publicerat sina odds på vilket lag som skall vinna Svenska Cupen. Lägst odds (=störst favoriter hos bolagets oddssättare) har Malmö FF med 3,60 gånger pengarna tätt följda av AIK som ger 3,90.

ÖSK har placerats på 8:e plats med oddset 25.00. Det är väl en rätt hög placering/lågt odds för laget som aldrig vunnit något. Dagens cupmotståndare GAIS är tillsammans med Halmstads BK högst rankade lag från Superettan med oddset 75 gånger insatsen. Märkligt nog före allsvenska nykomlingarna Falkenberg som har oddset 100.

GAISarna höll ju på att åka ur allsvenskan förra året och har haft en strulig vinter, vilket gör att deras förhållandevis låga odds är överraskande.

Svensk Elitfotboll: Malmö FF och AIK favoriter i Svenska Cupen hos Svenska Spel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.