P17/02: Bergmarksmål igen

Sveriges P17-landslag spelade idag på eftermiddagen sin sista landskamp i träningsturneringen i La Manga. Matchen mot Tjeckien slutade oavgjord efter det att båda lagen haft ledningen för att sedan tappa den. 2-2 blev det till sist. Resultatet innebar att Sverige kunde titulera sig turneringsvinnare tack vare en bättre målskillnad än vad tjeckerna hade.

ÖSK-akademins mittback Niclas Bergmark fortsätter att göra landskampsmål. Dagens blev hans fjärde blågula. Ibland får jag en känsla att han gör fler mål i landslaget än vad han gör i akademilagen.

Dagens mål kom i den sista minuten av den första halvleken och innebar en kvittering till 1-1.

Både Niclas och Dennis Collander (med kaptenbindekn) spelade från start för att sedan bli utbytta i den 77:e minuten.

SvFF: Matchfakta