Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17 Ligacupen: Förlust i Solna

Det blev förlust mot AIK för ÖSK U17, då försäsongens ligacupsspel inleddes. ÖSK tog en tidig ledning, men kroknade på slutet och släppte in tre snabba mål under de sista 20 minuterna. Inte så mycket att säga om det, antar jag. AIK brukar ha väldigt bra akademilag med en rekryteringsbas som är många gånger större än ÖSKs.

Matchfakta.
04. 0-1 Herman Ragnarsson (nickmål)
22. Varning AIK Gustaf Bruzelius
71. Varning Alexander Bahar
72. 1-1 Robin Safari
84. 2-1 Emil Westman
88. 3-1 Oliver Johansson
88. Varning AIK Emil Westman
89. Varning AIK Oliver Johansson
90. Varning AIK Josafat Mendes

Matchtruppen: Joel Andersson Segerlind, Alexander Bahar, Samet Burgaj (mv), Robin Damström, Theo Eriksson (mv?), Vincy Emmanueli Eta-Hugues, Sebastian Forsberg, Rasmus Gustavsson Engdahl, Alfie Göransson, Jonathan Johnsson, Mahmoud Madadi, Martin Meehan, Noel Milleskog, Jash Narshi, Jesper Nyström, Herman Ragnarsson, Elton Vallberg och Oscar Windahl.

Så gott som enbart kända namn från förra året i truppen. Nya namn för mig är Theo Eriksson som jag tror är en målvakt som förra året spelade i Sturehov. Elton Vallberg är en offensiv spelare som kommit till ÖSK från BK Forward (om jag gissar rätt).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.