Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Ungdom/Söder F17

ÖSK Ungdom/Söder (det finns spelare från båda föreningarna) har i år slagit ihop de framgångsrika F02- och F03-trupperna till en F17-trupp som spelar sina matcher under klubbnamnet ÖSK Söder.

SM F17.
Huvudsyftet är att ha en tillräckligt stark trupp för att delta i de nationella F17-serierna som startas i år. Ett seriespel som så småningom skall utmynna i att ett SM för åldersklassen för första gången kan delas ut.

Laget skriver nu på sin hemsida, att laget kommer att spela i Mellersta Svealand gruppen i vilken de kommer att få möta följande lag: Eskilstuna United, Gideonsbergs IF (Västerås), Västerås BK 30, Rävåsens IK (Karlskoga), P18 IK (Visby), Djurgårdens IFHammarby IF (2), IF Brommapojkarna och Täby FK.

Kristinehamnscupen.
Truppen har ett lag som den här helgen deltar i inomhusturneringen Kristinehamnscupen för spelare födda 2003. I den första matchen som spelades tidigare i kväll besegrades Rävåsens IK med 1-0 (målgörare Emma Thunberg).

I morgon kommer de att möta lag från Älta IF och Sunnersta AIF. Gruppettor och -tvåor spelar sedan A-slutspel på söndag. Treor och fyror går till B-slutspel. Det här är en rätt stor turnering med 17 deltagande lag. Möjligheten att kunna spela inomhus lockar nog en hel del.

SM Futsal.
På söndag är DM-segrarna från årets F17-klass i Karlstad (Hammarö) för att delta i SM-futsalens gruppspel. De kommer att möta lag från Avesta AIK, Gideonsbergs IF och Rävåsens IK. Gruppsegraren går till SM-semifinal.

Alla gruppspelsmatcherna skall avgöras på söndag enligt följande spelschema:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.