Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: Jake Larsson till ÖSK

Nyss hemkomna från träningslägret i Dubai utökar ÖSK sin A-lagstrupp med ytterligare en spelare. Inte så överraskande vid det här laget är det Jake Larsson. Jake har redan hunnit på att prova hur det känns att vara ÖSKare på riktigt genom att delta på träningslägret.

För Jakes del blir det ett treårigt kontrakt som alltså innebär att han kommer att vara svartvit fram till och med slutet av säsongen 2021 (om inget oförutsett inträffar).

Jag får väl lov att tillstå, att jag var rätt tveksam då hans namn dök upp i ÖSK-sammanhang. Hos ÖSK verkar man heller inte ha varit helt övertygade om hans kapacitet eftersom det från början bara var meningen att han skulle träna två dagar med klubben samt spela i träningsmatchen mot FC Linköping City. Nu gjorde han ett så pass gott intryck att han först fick provträningen förlängd och sedan följa med till Dubai. Bra så.

ÖSK ser honom av allt att döma som en offensiv vänsterkantspelare som även kan ta sig an wingbacksrollen.

ÖSK: Jake Larsson skriver på för ÖSK Fotboll
ÖSK: Kort intervju med Jake Larsson (video)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.