Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: Nya klubbar för Walldén och Larsson

Viktor Walldén och Adam Larsson, som både hade något slags kontrakt med ÖSK som inte var uttalade A-lagskontrakt, fick inte förlängt. De har nu gjort klart med nya klubbar. NA grävde fram att Viktor Walldén kommer att spela med FC Gute under det kommande året. Det visste jag faktiskt inte.

För Adam Larsson, som kom från Motala AIF som 19-åring, blev det bara ett år i Örebro. Frågan är om han ens fick träna med A-truppen. Han provspelade med FC Linköping City i träningsmatchen mot ÖSK för några veckor sedan och har nu skrivit kontrakt med den klubben.

FC Gute: Nyförvärv klart
FC Linköping City: Adam Larsson klar för City!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.