Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: Klart med Värnamo för Ajdarevic

Alfred Ajdarevic kunde inte hålla sig utan släppte redan för några dagar sedan nyheten att han var klar för IFK Värnamo. Fastän allt inte (riktigt) var klart än. Men nu verkar allt vara det. I alla fall har ÖSK bekräftat utlåningen via Twitter/Instagram.

Den här typen av utlåningar är väl inte helt lätt att arrangera. Framför allt gäller det att komma överens om de ekonomiska villkoren. En div 1-klubb som IFK Värnamo har knappast möjlighet att ta hela eller ens stora delar av Ajdarevcs hittillsvarande lön. Därför är en utlåning knappast möjlig om inte ÖSK subventionerar den på något sätt.

I och med att Ajdarevic lämnar truppen för det här året öppnas det en lucka på vänsterkanten som väl Jake Larsson skulle kunna fylla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.