Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsong 2019: Truppen till Dubai

NA:s Fredrik Carlsson har lyckats lista ut vilka spelare som åker till Dubai på vinterns träningsläger. ÖSK verkar inte tro att detta är intressant för de som följer klubben. De har i alla fall inte med ett ord nämnt något om detta på klubbens webbplats.

Den uttagna truppen innehåller alla spelarna från A-truppen minus Alfred Ajdarevic. Den senare verkar ju vara på väg till eller möjligen redan i Värnamo, även om inget officiellt bekräftats än i det avseendet. Truppen kompletteras med de två fripassagerarna Nadir Ayéva från akademin samt provspelaren Jake Larsson.

Med till Dubai reser även de två skadade spelarna Martin Broberg och Fabio de Sousa Silva. Ingen av dessa lär väl vara i spelbart skick, men reser väl med av truppsociala skäl. Speciellt bra, tycker jag, att det är att inte Fabio lämnades kvar i Sverige ensam och till synes övergiven. Han har det nog jobbigt ändå.

Uttagen trupp.
Målvakter: Oscar Jansson, Mathias Karlsson.
Försvarare: Arvid Brorsson, Daniel Björkman, Fabio De Sousa Silva, Martin Lorentzson, Michael Almebäck, Helmer Andersson.
Kantspelare: Albin Granlund, Daniel Björnquist, Jake Larsson (provspelare).
Mittfältare: Filip Rogic, Johan Bertilsson, Johan Mårtensson, Michael Omoh, Nordin Gerzic, Dennis Collander, Nadir Ayéva, Martin Broberg, Simon Amin.
Anfallare: Viktor Prodell, Adam Bark, Isaac Boye, Rodin Deprem.

Att man tar med Jake Larsson borde väl rimligen innebära, att man är överens om ett kontrakt även om inte alla formaliteter är klara än. Att Nadir Ayéva är med på (förmodligen) Anton Ingves bekostnad kan möjligen bero på att truppen för tillfället är kort på anfallare. Carlsson har visserligen satt upp honom som mittfältare även om han i akademisammanhang i princip alltid har spelat längst fram. Å andra sidan är Adam Bark egentligen inte en anfallare utan en vänsterkantsspelare.

NA (Betalvägg): Här är ÖSK:s trupp till Dubai

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.