Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: Larssons provträning förlängs

Provtränande Jake Larsson gjorde ett så pass bra intryck i säsongsträningsmatchpremiären mot Linköpings City att han nu fått möjligheten att träna ytterligare några dagar med ÖSKs A-tupp.

Till NA:s utsände Jonas Brännmyr bekräftar Axel Kjäll att Larsson kommer att träna med laget under måndagen och tisdagen (onsdagen är träningsfri). Han stänger dessutom inte dörren för att ta med honom fredagens träningsmatch mot IK Sirius. På frågan om han aktuell för spel mot Sirius, svarar Kjäll.
– Vi får se. Vi tar i dag och i morgon först, sedan får vi se vart vi landar.

På frågan om det specifikt en väster wingback ÖSK söker blir svaret väldigt generellt.
– Vi tittar generellt på att förstärka laget antalsmässigt, och vi tittar på att förstärka både på kort och lång sikt. Vi har redan både rekryterat och lyft upp några unga spelare. Vi letar generellt efter duktiga fotbollsspelare, och det är därför han är här.

Jag ver inte om man skall tyda detta som att man redan är nöjd med truppen och därför nöjer sig med att ta in någon som man anser tillräckligt bra. Antingen för en plats i A-laget eller lika gärna som en spelare under utveckling på väg mot en plats i marchtruppen.

NA (Betalvägg): ÖSK förlänger Jake Larssons provspel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.