Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21 Allsvenskan 2019

Lagsammansättningen och spelschemat för U21 Allsvenskan Norra är nu publicerad. Trots namnet så har fyra av seriens åtta klubbar sin hemvist i Superettan. Detta efter det att Östersund, GIF Sundsvall, AIK och Hammarby avstått deltagande i serien. I deras ställe deltar Degerfors IF, Västerås SK, IF Brommapojkarna och Syrianska FC. Jag antar att ingen direkt sörjer över att det inte blir några långresor till Östersund och Sundsvall.

U21 Allsvenskan har väl aldrig riktigt tagit sig. Kvaliteten på de deltagande lagen varierar från match till match. De allsvenska klubbarna behöver onekligen matchtid för bänkspelare och för de som inte ens är med i matchtrupperna. Å andra sidan är det tämligen meningslöst om man kommer med ett starkt lag för att möta en motståndare som väl närmast ser ut som ett pojklag.

Hur som helst med det. ÖSK är i alla fall med och lagets spelschema ser ut på följande vis. Speldagar utan tid är inte överenskomna än och kan mycket väl komma att spelas vid en helt annan tidpunkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.