Distriktspojkturneringen: Seger mot Småland

ÖLFF:s 02:or med ett dominerande inslag av spelare från ÖSK (8 av 11 i startelvan) besegrade idag starka Småland med 2-1 i den första gruppspelsmatchen i distriktspojkturneringens slutspel (som inte är något slutspel utan en kvalificeringsturnering till finalspelet).

ÖSKs Joel Andersson Segerlind gav ÖLFF ledningen på straff efter en halvtimme och Rynninges Pontus Hatula nickade in segermålet i den 72:a minuten.

Matchen fick sedan av allt att döma en rätt stökig avslutning som såg två av ÖLFFs spelare utvisade. Inte helt överraskande var målskytten Joel Andersson Segerlind den ena av dessa. Han fick lämna planen med ca. 10 minuter kvar att spela. På övertid visades sedan även Alexander Bahar ut.

32. Varning Småland Olle Palmquist
32. 0-1 Joel Andersson Segerlind (straff)
90+1. Utvisning Alexander Bahar

De 11 som startade: Rasmus Forsell (mv), Alexander Bahar, Niclas Bergmark (k), Sebastian Forsberg, Joel Andersson Segerlind, Noel Milleskog, Ali Taleb, Pontus Hatula, Herman Ragnarsson, Oscar Windahl och Rasmus Gustavsson Engdahl
Ersättare. Oscar Franck (mv), Ali Reza Rezaei, Bojan Culafic, George Afram, Gilban Mohammed, Filip Höijer och David Dhaliwal.