Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Agge har hittat tillbaka

Jonas Ask kan glädja sig över att ha Agnes Andersson tillbaka i klubben. (Bilden togs i maj 2017 efter det att Agnes och Emma Tivemo vänt ett 0-1 underläge till vinst med 2-1. Agge utsågs till matchens lirare och uppvaktades med en bukett från Varberga Blommor).


ÖSK Söders damer kan i dagarna glädja sig över en välkommen återvändare. Efter ett år i KIF Örebros F19-lag har Agnes Andersson bestämt sig för att gräset trots allt är grönare på Grönpepparparkens IP.

Agnes debuterade för Söders A-lag som 15-åring med 7 matcher (av 20) på meritlistan. Året därpå var hon mer eller mindre ordinarie (12/20) för att år 2017, då hon hunnit bli 17, spela 19 av 20 matcher. I år lär det bli 20 av 20 om inte skador eller avstängningar ställer till det.

ÖSK Söder Dam: Agnes Andersson tillbaka i ÖSK Söder dam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.