Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

AIF-Cupen 2019: Latorp tog dubbeln

AIF-cupen avgjordes igår i Idrottshuset. Segrare efter en lång futsaldag blev Latorps IF som med 20 sekunder kvar av ordinarie matchtid avgjorde med matchens enda mål i deras final mot Örebro Syrianska. Latorp tog därmed hem både DM-titeln och AIF-titeln – något som inte händer alltför ofta. Starkt jobbat av laget från Kilsbergsranden.

För ÖSK Söders lag gick det väl lite bättre än vad jag trott på förhand. Det bästa resultatet var nog 0-0 i den första matchen mot de blivande finalisterna från Syrianska. Ett resultat som sedan upprepades i den andra matchen då de mötte Karlslunds IF.

Matchfakta:
ÖSK Söder – Örebro Syrianska 0-0
Karlslund – ÖSK Söder 0-0
Sturehov – ÖSK Söder 1-0
ÖSK Söder – Sköllersta 0-3

LAG V/O/F +/- POÄNG
Örebro Syrianska IF 2/1/1 7/2 7
Sköllersta IF 2/1/1 6/4 7
IK Sturehov 2/0/2 7/7 6
Karlslunds IF HFK 1/2/1 4/7 5
Örebro SK Söder 0/2/2 0/4 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.