Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 1018/19: Kralj har inte hört något

NA:s flitige Fredrik Carlsson har kollat läget för den före detta MFF-talangen Anton Kralj. Denne provtränade en vecka med ÖSK men har efter det inte hört något från klubben. Nu är han på väg att komma överens med en annan klubb, vad det verkar.

ÖSK har inte hört av sig, vilket väl som tas på en indikation på att Kralj inte står eller ens stått överst på ÖSKs prioriteringslista. Hade man verkligen velat ha honom hade man nog hört av sig. Man kan ju tycka, att ÖSK borde ha hört av sig efter det att man bestämt sig för att inte gå vidare med Kralj. Typ ”Du skötte dig bra, men det är egentligen en anfallare vi vill ha”. Eller något åt det hållet.

Nu vet väl Kralj i och för sig om att hör man inget så blir det inget. En talande tystnad så att säga. Vilket han också tagit fasta på och själv gått vidare mot en annan klubb.

Vad om egentligen var konstigast med den här provträningen var att den över huvud taget ägde rum. Nu kände ju Axel till spelaren sedan tidigare och hade en positiv uppfattning. Man tyckte kanske att det kunde vara värt att titta lite närmare på honom. Om han var väldigt bra hade man väl kunnat ta in honom och avstått från något annat. Men så bra var han alltså inte.

Förra året hade ÖSK tre spelare eller rent av fyra (Ring, Granlund, Rogic och till en viss del även Omoh) som förekom till vänster på mittfältet. Ring har sedan dess lämnat, men det räknade man väl med.

Men det finns ändå fortfarande två, tre spelare som konkurrer om den platsen. Någon egentlig anledning att fylla på med ytterligare en finns det inte. ÖSK får som bekant oftast lov att följa Kajsa Wargs råd och nöja sig med det som man redan har.

NA (Betalvägg): Vänsterbacken på väg till annan klubb – har inte hört något från ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.