Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: Kralj inte avskriven

Efter det att den före detta MFF-spelaren Anton Kralj lämnade ÖSK efter en veckas provträningar med Sportklubben har det varit tyst beträffande ÖSKs intryck av honom.

Nu har NA:s alerte ÖSK-bevakare Fredrik Carlsson kollat upp saken åt oss. I tidningens betalväggade ÖSK-blogg skriver Carlsson att ÖSK ännu inte placerat Kralj i mappen ”Bra, men inte tillräckligt bra”. Snarare får jag intrycket, att han är en del av det trupp-pussel som sportchef och tränare för tillfället försöker göra klart.

Axel Kjäll säger så här om Kraljs ÖSK-status:
– Vi var nöjda med att han var här. Nu diskuterar vi internt och håller på att utvärdera. Vi vet att han är en duktig spelare och vi vet och att andra klubbar är intresserade av Anton. Vi får se vad det landar in i men det är inget beslut taget, hundraprocentigt.

Magnus Sköldmark.
– Den här delen av säsongen är det ett helhetspussel och ett truppbygge som ska sättas ihop. Det finns en hel del namn som är med i pajpen i olika positioner och det är klart att pusselbitarna påverkar varandra.

Kredd för övrigt till NA och deras lokala fotbollsbevakare. Jag tycker att tidningens båda Silly Season bloggar fungerar riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.