Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: Kåhed till Karlstad BK

Oliver Kåhed har spelat klart för ÖSK och återvänder till Värmland.


Oliver Kåhed, som lite i hemlighet tillhört ÖSKs A-trupp men ändå inte, har nu gjort klart med en ny klubb. Han flyttar hem till Värmland och kommer nästa år (som snart blir detta år) att representera laget som tappat bort sitt ”s”, alltså nyuppflyttade Karlstad BK. Detta skriver klubben på sin webbplats.

Hans nya matchmiljö kommer alltså att bli div 1 Norra, där han bland annat kommer att få de tre örebrolagen BK Forward, Karlslunds IF och Rynninge IK som motståndare. Lite förvånad är jag nog över att ingen av dessa tre klubbar knöt den mångsidige värmlänningen till sin spelartrupp. Men han kanske ville bli värmlänning igen.

Karlstad BK: Värmländsk hemvändare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.