Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: Seger till sist för Söders herrar

Slutet gott – allting gott? Ett talesätt som väl inte alltid är tillämpbart på seriespelande fotbollslag. Men ÖSK Söders herrar fick i alla fall en bra avslutning på årets futsalsäsong. I årets sista gruppspelsmatch besegrades Vivalla SK i Ballonghallen med imponerande 8-2. Resultatet innebar också att laget kunde avancera några snäpp i tabellen och de ligger alltså inte längre sist.

Matchfakta.
Inga tider angivna i matchrapporten. Efter halva matchen stod det 4-0 till Söder. Söders målgörare var Marcus Laini Bovellan (3), Jacob Fredriksson (3), Carl Klefbom och Alexander Lienius. Vivallas mål gjordes båda av Abdirahman Amin

Matchtrupp: Davide Bracaglia, Mathias Fermby (mv), Jacob Fredriksson, Anton Idmar, Carl Klefbom, Marcus Laini Bovellan, Alexander Lienius, Fredrik Lundgren, Bahram Pazhman och Mark Toma.

I motståndarlaget återfanns bland annat Ridwan Ikar Amin – en av många duktiga 97:or som spelade hos ÖSK Ungdom.

Ett annat intressant namn hos Vivalla var onekligen Amadou Jawo. Om det är den före detta elitfobollsspelaren som flyttat till Örebro vill jag låta vara osagt, men detverkar väl vara troligt. I år spelade Jawo av sitt sista år av Djurgårdskontraktet, utlånad till Täbyklubben IK Frej. Om han avser att fortsätta med utomhusfotbollen även nästa år borde det vara en intressant värvning för Örebros div 1-klubbar eller Örebro Syrianska. Jawo fyller 35 nästa år så det är möjligt att han tycker att han gjort sitt i fotbollsvärlden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.