Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Futsal: Poäng till Söders herrar

Det har väl gått lite trögt för ÖSK Söders herrar i årets futsalserie. En poäng hade det blivit hittills (i premiärmatchen mot Kilsmo) så laget tog emot IFK Askersunds andralag i lördags. I en svängig match där lagen turades om att hålla ledningen blev det till slut oavgjort 3-3. Eftersom det var Söder som gjorde det sista målet var det kanske de som var nöjdast mes slutresultatet. Å andra sidan hade de tappat en tvåmålsledning och det säkert surt.

Matchfakta:
11. 1-0 Anton Landenmark
12. 2-0 Mohammed Ari Ibrahim Ibrahim
19. 2-1 Andreas Borg
21. 2-2 Kristian Karlsson
29. 2-3 Andreas Borg
33. 3-3 Mohammed Ari Ibrahim Ibrahim
34. Varning Ziyed Huseyin

Matchtrupp: Mohammed Ari Ibrahim Ibrahim, Martin Wiklund, Anton Landenmark, Carl Klefbom, Blerton Mehmedi, Ziyed Huseyin, Marcus Laini Bovellan, Mathias Dimberg (k), Christian Ignacio Seoane Arata och Andreas Lundgren (mv).

Två matcher återstår att spela.

2018-12-09 17:00 Futsal – Div. 3 Södra Örebro IFK Kumla – Örebro SK Söder
2018-12-15 17:15 Futsal – Div. 3 Södra Örebro Örebro SK Söder – Vivalla SK

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.