Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsong 2019

ÖSK har idag lagt in information om inplanerade träningsmatcher under försäsongen. Det blir av allt att döma bara bekantingar från tidigare försäsonger som kommer att besöka Behrn Arena. Ja, ÖSK har faktiskt (än så länge) lyckats få alla träningsmatcherna på hemmaplan. Kanske för att motståndarna inte har något annat bra alternativ eller för de vill spela i Sverige (IFK Mariehamn).

ÖSK börjar precis som förra året med en match mot div 1-laget FC Linköping City. Därefter kommer IK Sirius till Örebro. Jag skulle tro att ÖSKs träningsläger kommer att läggas efter Siriusmatchen och före nästa match som är mot Degerfors.

Efter Degerfors blir det Svenska Cupen som börjar med en hemmamatch mot GAIS följd av en bortamatch mot Nyköpings BIS. Cupgruppspelet avslutas sedan med en hemmamatch mot IFK Göteborg.

Därefter är det tomt i matchplaneringen fram tills veckan före den allsvenska starten. Sista träningsmatchmotståndare blir IFK Mariehamn. Mellan svenska cupen och IFK Mariehamn ligger några veckor utan motståndare. Vad ÖSK kommer att göra då beror givetvis på hur det går i cupen. Blir laget utslaget får man försöka hitta motståndare bland övriga lag som befinner sig i samma situation.

Datum Veckodag Avspark Hemmalag   Bortalag
190107 Måndag ÖSK börjar träna
190118 Fredag ÖSK FC Linköping City
190125 Fredag ÖSK IK Sirius
190210 Söndag ÖSK Degerfors IF
1902 17-18 Sön- Måndag ÖSK GAIS
1902 23-24 Lör- Söndag Nyköping BIS ÖSK
1903 03-04 Sön -Måndag ÖSK IFK Göteborg
190323 Lördag ÖSK IFK Mariehamn
190331 Söndag Allsvenskan inleds

ÖSK: Träningsmatcher under försäsongen
NA (Betalvägg): ÖSK möter Degerfors inför allsvenskan – här är alla träningsmatcherna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.