Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Årets sista match

ÖSK U16 och U19 har redan säkrat spel i Ligacupens A-slutspel. (Som egentligen inte är ett slutspel utan ett gruppspel. Det gruppspel som nu skall avslutas på borde lämpligen kallas kvalspel.

För ÖSK är förutsättningarna enkla. En seger mot BK Forward är ”det enda” som krävs. Jag trodde tidigare att det gällde att ta sig förbi Degerfors i tabellen, men det behövs inte. Till A-slutspelet går de 17 gruppsegrarna plus de sju bästa tvåorna. Med två vinster (inkl. då mot Forward) samt den oavgjorda matchen mot Degerfors blir det sju poäng och det är bara 2-3 grupptvåor som kommer att ha så många poäng. Om det sedan blir Degen eller ÖSK som blir gruppetta har inte längre någon betydelse.

Till matchen i morgon (söndag) har följande Matchtrupp kallats: Samet Burgaj (mv), Rasmus Brolin (mv), Alexander Bahar, Niclas Bergmark, Robin Damström (-03), Theodor Hessel, Vincy Eta-Hugues, Sebastian Forsberg, Rasmus Gustavsson-Engdahl, Alfie Göransson (-03), William Kuyumcu (-03), Filip Lundkvist (-03), Mahmoud Madadi (-03), Martin Meehan, Jash Narshi, Jesper Nyström, Herman Ragnarsson och Oscar Windahl.

Lagen har mötts två gånger tidigare i år i 16-årsserien samt i DM-finalen och ÖSK har gått segrande ur alla dessa tre matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.