Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Serieindelningar klar


ÖSK Söder Dam skriver på sin hemsida, att serieindelningen nu är klar inför den kommande säsongen. De har ju den här gången placerats i den serie som formellt kallas div 1 Södra Svealand men rätteligen borde heta Div 1 Södra Stockholm med omnejder (Täby och Djursholm ligger dock norr om slussen). Omnejden i det här fallet består endast av tre lag. P18 från Visby, Triangeln från Eskilstuna samt ÖSK Söder från Örebro.

ÖSK Söder spelade år 2017, då de åkte ur div 1, i en av götalandsserierna, men åren dessförinnan gjorde man en hel del resor till Stockholm. På sin hemsida presenterar ÖSK Söder sina kommande motstånderskor i den mån de vet något om dem. Men eftersom det nu är två år sedan man spelade i serien får man väl nästan utgå från att man inte vet så mycket ens om de lag man tror sig om att ha bra koll på. Det brukar vara så när man går från en säsong till nästa.

ÖSK Söder Dam: Serieindelningen klar för 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.