Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Christensson tränar Hertzöga

Nya Wermlandstidningen har just misslyckats med att gömma en av sina nyheter bakom betalväggen. För redan av ingressen framgår, att Söderdamernas tidigare tränare Niklas Christensson kommer att lämna div 3-laget Bråtens IK för att nästa år träna Herzögas damlag.

ÖSK Söders damer och Hertzöga gick tillsammans från div 2 till div 1 efter den nu avslutade säsongen. Men deras vägar skiljs åt. Märkligt, men så är det. Värmländskorna hamnar i en Götalandsserie, medan Söders damer får pendla till Stockholm.

Nya Wermlandstidningen: Uppgifter: Christensson tar över division 1-klubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.