Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Allt i egna händer (absolut)

Efter en del otur i den första omgången då ett väldigt sent övertidsmål i Åtvidaberg ställde till det för sportklubben, studsade bollen ÖSKs väg den här helgen.

ÖSK gjorde vad de skulle och besegrade Motala AIF med 5-2. Matchen mellan Sleipner och Åtvidaberg på Östgötaporten slutade med osannolika 6-6 och eftersom tie-break inte tillämpas i fotboll vid den ställningen så förlorade båda lagen två poäng. Trots poängförlusten på Kopparvallen är därmed ÖSK i poängmässig ledning och behöver ”bara” vinna den sista matchen för att ha kvalat in till A-gruppspelet. Bra så!


Tillägg.

Lagets hemsida: Matchreferat Örebro SK U19 – Motala AIF U19

Matchfakta:
06. 1-0 Malcolm Stolt (Jonathan Aronsson)
16. 2-0 Nadir Ayeva (Adam Bark)
29. Varning Jonathan Aronsson
38. 3-0 Malcolm Stolt (Adam Bark)
40. 4-0 Nadir Ayeva (Jonathan Aronsson)
51. Varning MAIF Leon Zeka
65. 5-0 Adam Bark (frispark direkt i mål)
70. 5-1 Filip Larsson
86. 5-2 Gustav Windahl (nick)

Laguppställning: Simon Gustavsson – Martin Trinh (78), Niklas Bergmark (U17), Manne Ljunghaga, Lucas Parkedal Stenfelt (k) – Malcolm Stolt (78), Anton Ingves, Jonathan Aronsson (-99), Samuel Nielsen – Nadir Ayeva (78), Adam Bark
Avbytare: Gustav Leijon (mv), Odilon Sangwa (78), Johan Kakraba (-99), William Björnsson (78), Jonathan Rasch, Edvin Cimirotic (79) och Aklam Mutebi


I den osannolika matchen med tennisresultatet hade ÅFF ledningen med 4-1, 5-3 och 6-5 för att sedan släppa in den sista kvitteringen i den andra övertidsminuten. De första fem av Sleipners mål gjordes alla av Aleks Azizovic. Det sista av hans namne Aleksandar Azizovic. Någonting som ÖSK får lov att se upp med då de möter Sleipner i den sista omgången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.