Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2018/19: Trög start för Wanderson

ÖSK undvek med knapp nöd att värva den tidigare GAIS-spelaren Wanderson do Carmo. Denne valde i slutändan spel i (nu) nyblivna allsvenskarna Helsingborgs IF. ÖSK fick i stället trösta sig med att äntligen fiska upp Johan Bertilsson, som aldrig lyckats rota sig hos dalkurderna.

Kanske lika bra att det gick som det gick. Medan Wanderson inte varit någon större hit i Helsingborg finns det väl en del som tyder på att Bertilsson kommer att kunna bli användbar för ÖSK.

Sedan Wanderson anslöt till Helsingborgs trupp har laget spelat ytterligare 13 matcher. Wanderson har fått speltid i åtta av dessa, fyra gånger från start och fyra gånger som inbytt. Dessutom utbytt två gånger. Genomsnittlig speltid – strax under 45 minuter. Poängskörden inskränker sig till en passningspoäng.

Inte så värst imponerande – speciellt som det handlar om matcher i Superettan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.