Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Årsplanering 2019

NA:s Jonas Brännmyr var snabbt ute med SvFF:s ny fastlagda årsplanering för nästa år och säsong. Bra jobbat Jonas!

Så här ser planeringen ut i png-format. Bilderna kan förstoras om man klickar på dem. Det borde väl fungera för de flesta webbläsare. Man kan – vilket jag tycker fungerar bra – även använda sig av ett webbläsartillägg som heter Imagus. Då räcker det med att placera muspekaren över bilden så förstoras den. Det gör jag och jag tycker att det ofta är väldigt praktiskt (men ibland irriterande då man inte tänkt sig att förstora en bild).

Första halvåret.

Andra halvåret.

Noteras kan:

  • att Svenska Cupens gruppspel börjar spelas i mitten av februari och en månad senare skall cupens semifinaler avgöras. Cupfinalen spelas sedan den 30 maj.
  • att Allsvenskan börjar den 31:a mars. Sedan är det full fart under april och maj. I juni tar allsvenskan stopp för ett landslagsspel följt av ett uppehåll för U21-EM. Den 12:e allsvenska omgången är inplanerad till den 2:a juni och den 13:e till den 30:e juni. Som vanligt kan de faktiska speldagarna variera med någon dag från riktdagarna.

    Därefter spelar man utan några internationella störningar under juli och augusti, medan spelplanen under månaderna september och oktober förrycks kraftigt av så kallade landslagsuppehåll. Den sista allsvenska speldagen är lördagen den 2:a november.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.