Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Vinst mot Örgryte

ÖSK U17 avslutade årets seriespel med en hemmavinst mot Örgryte IS. Anton Ingves såg till att de tre poängen blev kvar i Örebro genom sitt mål efter knappa halvtimmens spel. Därefter verkar det inte ha hänt så mycket mer i matchen. I alla fall inget som motiverade en notering i den officiella matchrapporten.

Därmed har ÖSK U17, som väl egentligen lika mycket varit ett U16-lag, genomfört spelet i nedflyttningsserien på ett riktigt bra sätt. Klara tvåor efter ointagliga Malmö FF, vilka inget lag i serien rådde på.

Matchfakta:
24. 1-0 Anton Ingves

De 11 som startade: William Björnsson, Olle Brorsson (k), Niclas Bergmark, Joel Andersson Segerlind, Jonathan Rasch, Anton Ingves, Alfie Göransson, Alexius Westlund Bergquist, Herman Ragnarsson, Gustav Leijon (mv) och Ryad Iskhadzhiev.
Avbytare: Theodor Hessel, Noel Milleskog, Mahmoud Madadi, Samet Burgaj (mv) och Alexander Bahar.

Det här var som sagt sista seriematchen för det här laget. Men säsongen är ändå inte slut. I mitten av november börjar börjar spelet i kvalificeringsomgångarna för Ligacupen. En del av dagens spelare har då tagit steget upp till U19-klassen medan andra – som i år varit underåriga – kan fortsätta i U17 ytterligare ett år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.