Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Säsongsavslutning

ÖSKs bedrövliga U21-säsong avslutas i kväll med en match mot Brage. Borlängelagets representationslag har gjort det riktigt bra i år och ligger som nykomlingar på en sjätte plats i tabellen. Om spelarmaterialet räcker till en hyfsad reservtrupp lär visa sig i kvällens match.

I Brages A-trupp återfinns tre spelare som tidigare representerat ÖSK. Målvakten Peter Rosendal har i flera år varit klubbens förstaval på positionen och har i år spelat alla matcher. Marcus Astvald är inte mycket sämre. Han har bara missat en match. Erik Nilsson däremot har fått finna sig i att en startposition på bänken är det normala. Visserligen har han spelat 18 matcher i år, men bara fyra av dem är från start. Om Brage väljer att lufta sina bänkspelare i kväll lär han finnas med på det centrala mittfältet.

ÖSK kommer som vanligt med en blandad trupp bestående av bänkspelare från A-truppen, kontrakterade ungdomar och några spelare från juniorlaget.

Matchtrupp.
Från A-truppen: Alfred Ajdarevic, Fabio De Sousa Silva, Isaac Boye, Mathias Karlsson, Rodin Deprem, Sebastian Ring, Simon Amin, Victor Sköld
Kontrakterade ungdomar: Adam Bark, Helmer Andersson, Niclas Bergmark, Oliver Kåhed, Simon Gustafsson (mv), Viktor Walldén
Från U19: Anton Ingves, Malcolm Stolt, Odilon Sangwa, Samuel Nielsen

Av matchningen vid gårdagens U19-match att döma kommer Helmer Andersson och Adam Bark att spela från start i kväll. De fick nämligen inte mer än en halvtimmes spel igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.