Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: ÖSK tar emot Halmstad

I eftermiddag tar ÖSK emot Halmstads BK i en match i juniorallsvenskans slutspelsserie. Inget av de två lagen har dock något med slutstriden att göra – allra minst ÖSK för vilka prestationen var att överhuvudtaget kvala in till serien. Laget ligger näst sist efter att ha noterats för tre vinster och åtta förluster. Nu senast med hemska 9-2 borta mot Hammarby.

Halmstad har väl heller inte gått så bra, men har i alla fall tagit dubbelt så många poäng som ÖSK gjort. Jag tycker ändå att det är ett lag som ÖSK borde ha en viss chans mot. I alla fall om ÖSK kan matcha sitt ”bästa” lag.

Det här är nog rimligen ÖSKs sista chans i den här serien att få med sig några poäng. Avslutningsmatchen nästa vecka spelas på bortaplan mot Malmö FF och i de matcherna brukar det vara tunnsått med poängen för besökande lag.

Matchtrupp (ÖLFF): Gustav Leijon (mv), Helmer Andersson, Samuel Nielsen, Malcolm Stolt, Nadir Ayeva, Almin Masic, Adam Bark, Isac Eklöf, Anton Ingves, Carl Henning, Martin Trinh, Simon Gustafsson (mv), Gabriel Yildiz, Albin Zidaric, Adam Larsson, Odilon Sangwa, Niclas Bergmark och Lucas Parkedal Stenfelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.