Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U19: Storförlust i Stockholm

ÖSK U19 var igår i Stockholm och mötte Hammarby. En match som slutade med seger för hemmalaget med 9-2. Lite väl stora siffror för en match på den här nivån även om domaren (givetvis) dömde fel och till hemmalagets fördel. Eller något åt det hållet.

Man märker väl på sätt och vis att spelåret är på väg att ta slut. Truppsammansättningarna blir alltmer spretiga ju närmare säsongsavslutningen man kommer. I den trupp som igår var i Stockholm återfanns bara tre spelare (Lundqvist, Aronsson och Detlofsson) från den starka trupp med 01:or som tog steget över från Sturehov för några år sedan. Bark och Trinh som är ett år yngre kan väl också på sätt och vis räknas dit. Dessutom finns det väl någon eller några som inte kunde vara med igår på grund av skador, sjukdomar eller vad det nu kunde vara.

ÖSK U19: Matchreferat Hammarby IF U19 – Örebro SK U19
Hammarby IF: Bandysiffror när Bajen utklassade ÖSK

Matchfakta från matchrapporterna hos SvFF och från lagets hemsida:
10. 1-0 André Alsanati (frispark direkt i mål)
16. 2-0 Kevin Jarrett
28. 3-0 Olle Edlund
29. 4-0 Olle Edlund
41. Varning HIF Mattias Wedin
49. 5-0 Samouil Izountouemoi
51. 6-0 Jake Larsson
53. 7-0 Jake Larsson
55. 7-1 Nadir Ayeva (straff)
71. 8-1 André Alsanati
80. HIF Varning Abdul-Halik Hudu
84. 8-2 Adam Bark
90. 9-2 Jake Larsson

Laguppställning: Simon Gustavsson – Martin Trinh, Niklas Bergmark, Edwin Lundqvist, Lucas Parkedal Stenfelt (78) – Adam Bark, Anton Ingves (76), Jonathan Aronsson (k), Almin Masic (58) – Nadir Ayeva, Odilon Sangwa (35).
Avbytare: Harald Detlofsson (mv), Malcolm Stolt (in 35’), Samuel Nielsen (58), Gabriel Yildiz (76), Olle Brorsson (78) och Carl Henning.

För Hammarby gjorde alltså den före detta Karlslundsspelaren Jake Larsson tre mål. Elias Durmaz, en annan Örebroare men med Forward som moderklubb, började på bänken och blev inte inbytt förrän i den 79:e minuten.

Av årets säsong återstår nu bara två matcher.

2018-10-21 15:00 U19 Allsvenskan Slutspelsserie Örebro SK FK – Halmstads BK
2018-10-27 14:00 U19 Allsvenskan Slutspelsserie Malmö FF – Örebro SK FK

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.