Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-bevakningen: Mittmedia stänger allt

NA är väl utan tvekan den viktigaste nyhetskällan beträffande vad som händer i ÖSK, förutom klubben själv. Ja, ibland får man ju till och med veta mer genom tidningen än från klubben, vars nyhetsflöde väl närmast skulle kunna klassas som intermittent.

På senare tid har allt mer av ÖSK-nyheterna (och även alla andra nyheter tidningen förmedlar) hamnat bakom Mittmedias betalvägg. Ett fåtal artiklar har tidningen valt att låta alla få tillgång till utan att vara en betalande prenumerant, men vad gäller ÖSK har det verkligen inte varit mycket. Nu verkar Mittmedia vara på väg att ta nästa steg och betalvägga allt journalistiskt material som tidningen publicerar.

Detta uppger Sveriges Radios program Medierna. Än så länge finns det bara en notis om detta på Sveriges Radios webbplats, men senare (på lördag kl. 11:03) kommer den nyheten även att redovisas i radioprogrammet, samt vara tillgängligt via SR:s Play-app.

Sveriges Radio: Mittmedia lägger allt bakom lås och bom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.