Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Knapp förlust mot Hammarby

ÖSKs U16-lag avslutade igår säsongens seriespel med en knapp förlust mot Hammarby. Laget som under året till allra största delen har bestått av fjolårets bänkspelare svarade för en riktigt bra prestation genom att ta sig till A-slutspelet – som gruppsegrare dessutom. Väl framme där räckte det väl inte riktigt till, huvudsakligen beroende på att många spelare konstant matchats i U17-serien.

Mot seriesegrande Hammarby hade matchtruppen vässats en del även om alla de ordinarie U17-spelarna inte var med. ÖSK gjorde av allt att döma (jag var inte där) en bra insats i en match som slutade med en knapp förlust mot seriesegrarna.

Matchfakta (ÖLFF):
60. 1-0 Rasmus Gustavsson Engdahl
61. 1-1 Johannes Touma
84. 1-2 Ludvig Svanberg (straff)

Matchtrupp: Alexander Bahar, Oscar Windahl, Alfie Göransson (-03), Rasmus Gustavsson Engdahl, Herman Ragnarsson, Robin Damström (-03), Jesper Nyström, William Eriksson, Jonathan Johnsson (k), Emil Olofsson (mv), Mahmoud Madadi (-03), Vincy Emmanueli Eta-Hugues, Samet Burgaj (mv), Noel Milleskog, Martin Meehan, Jash Narshi och Charlie Ring (-03).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.