Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U17: Änglamatch

Efter två raka vinster i U17-allsvenskans nedflyttningsserie ser ÖSKs tabellposition för närvarande rätt bekväm ut. Men det är ändå inte så många poäng som skiljer toppen från botten så det är absolut för tidigt att andas ut och tro att faran nog är över.

Så verkar man ansett hos ÖSK också eftersom man tagit ut en stark trupp till onsdagens hemmamatch mot IFK Göteborg.

Matchtrupp: Samet Burgaj (mv), Gustav Leijon (mv) Alexander Bahar, Sebastian Forsberg, Oscar Windahl, Olle Brorsson, Helmer Andersson, Alfie Göransson (-93), Joel Andersson-Segerlind, Jonathan Johnsson, Noel Milleskog, Jonathan Rasch, Niclas Bergmark, Aklam Mutebi, Rasmus Gustavsson, Nadir Ayeva, Anton Ingves och Herman Ragnarsson.

ÖSK ställer alltså upp med bland annat två landslagsmittbackar, en Joel Andersson-Segerlind som är tillbaka från sin avstängning, samt de två heta målskyttarna Anton Ingves och Nadir Ayeva vilka båda gjorde två mål nu senast mot Örgryte. Plus en hel del andra duktiga spelare.

ÖSK kommer närmast från en målrik tillställning mot Örgryte i Göteborg. Den matchen vann ÖSK med 5-4 efter det att Nadir Ayeva avgjort till ÖSKs fördel i den 90:e matchminuten.

Onsdagsmotståndarna från IFK Göteborg uppvisar en något svajig resultatserie. Efter att i den näst senaste matchen ha besegrat Falkenbergs FF med 9-1 torskade de sedan några dagar senare mot Oddevold med 2-0.

Då ÖSK och IFK Göteborg möttes i våras på Lugnets IP vann göteborgarna klart med 4-1. Den här gången tror jag att ÖSK kommer att kunna bjuda på ett bättre motstånd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.