Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Rynninge ville inte spela

Vattenhinder.


Kvällens DM-semifinal mellan ÖSK Söders damer och Rynninge tog slut redan innan den hade börjat. Efter att ha sett GPP:s plan bestämde man sig hos Rynninge för att planen inte var bra nog. Eftersom matchdomaren Vidar Ander hade godkänt planen för spel återstod för Rynninge endast att lämna walk-over.

Lite svårt att förstå. Visst fanns det vatten på en del ställen, men inte värre än att planen var spelbar. Något som ju även domarens beslut bekräftade. Rynninge, som hittat formen i en slutspurt som de hoppas skall leda till fortsatt spel i div 1 nästa år, ville dock inte riskera att förlora några spelare med tanke på skaderisken på den blöta planen.

NA (Betalvägg): Lämnade walk over i DM-semifinalen
ÖSK Söder Dam: Finalklart efter WO från motståndarna
Rynninge IK: Wo eller

Det blev ingen DM-match för ÖSK Söders damer. Istället utnyttjade Niclas Collgård tillfället till att lägga in ett extra löpträningspass.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.