Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F16/02: Serieseger

Redan förra veckan blev det klart, att ÖSK Söder 2 , som till den allra största delen brukar bestå av spelare för ÖSK Ungdoms F02-grupp klarat av att ta steget upp från årets div 4 till div 3 nästa säsong.

I helgen som var blev de även klara seriesegrare.

På GPP IP avfärdades Adolfsberg IK 2 på lördagen med hela 9-0. Dessutom innebar serietvåan Salas söndagsförlust mot Gideonsberg, att ÖSK-tjejernas försprång numera är ointagligt. 12 vinster på 12 matcher och den minst sagt förnämliga målskillnaden 56-8 vittnar om ett väldigt överlägset lag.

Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.