Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U21: Förlust i Degerfors

ÖSKs U21-lag fortsatte på årets väl upptrampade stig genom att förlora gårdagens U21-match mot Degerfors . Matchen på Stora Valla vanns av hemmalaget med 3-0. Givetvis alldeles för stora siffror, men ändå.

Jag har inte sett något skrivet om matcher. NWT har en del, men allt undanstoppat bakom deras betalvägg. Men varken klubbarna eller NA har kommenterat eller lämnat några bortförklaringar.

Av matchrapporten att döma var kanske 3-0 lite för stora siffror. Degerfors gjorde ett tidigt mål genom Alexander Andersson. Sedan hände ingenting (målmässigt) förrän i den 89:e minuten då Degerfors fick en straff och ÖSKs målvakt en varning. Det är sådant som händer ibland. Dessutom gjorde hemmalaget ytterligare ett mål på stopptid.

Sammanfattningsvis: ÖSK släppte in ett väldigt tidigt mål. De hade 88 minuter på sig att reparera detta misstag, men misslyckades. Sedan gjorde Degerfors två mål till, vilket man nog i det här sammanhanget kan bortse från om man vill utvärdera lagets prestation i sin helhet.

Matchfakta (SvFF):
02. 1-0 Alexander Andersson
78. Varning Andreas Jernarp
88. Varning Simon Gustafsson
89. 2-0 Erik Grandelius (straff)
91. 3-0 Erik Grandelius

ÖSK startade med följande 11 spelare: Fabio De Sousa Silva, Alfred Ajdarevic, Nadir Ayeva, Viktor Walldén, Helmer Andersson, Samuel Nielsen, Isaac Boye, Simon Amin (k), Rodin Deprem, Michael Omoh och Simon Gustafsson (mv).
På bänken satt: Malcolm Stolt, Lucas Parkedal Stenfelt, Gabriel Yildiz, Dennis Koss, Adam Bark, Anton Ingves och Gustav Leijon (mv).

Eftersom Degerfors inte är helt okända lägger jag ut deras matchtrupp också:

De 11 som startade: Ismael Diawara (mv och k), Erik Grandelius, Erik Timmermann, Jesper Berglund, Adam Wolak (polsk provspelare), Alan Asaad, Alexander Andersson, Josef Ibrahim, Filip Stankovic, Andreas Jernarp och Andreas Jansson.
Bänkade: Adam Carlén, Besfort Kalludra, Simon Jonsson, Emil Portén, José Segura Bonilla, Alexander Karlsson Claesson och Hugo Claesson (mv).

För ÖSK återstår nu 2 hemmamatcher i den här hemska serien.

2018-10-08 18:00 Folksam U21 Superettan Norra Höst Örebro – Västerås SK FK
2018-10-22 17:00 Folksam U21 Superettan Norra Höst Örebro – IK Brage

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.