Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

U16: Serieseger i U16 nationell

ÖSK U16 tog idag hem seriesegern i en av grundserierna i U16-klassens nationella serier. Bortasegern mot Degerfors är väl i och för sig inte så mycket att orda över. Degerfors har inte lyckats så bra med den här årskullen. Men sammantaget är seriesegern en riktigt bra prestation av  pojkarna med tanke på att de oftast haft ett halvt lag som skickats upp till U17 som förstärkning av deras väldigt tunna trupp. Riktigt bra gjort alltså av de som tagit huvuddelen av jobbet i U16-serien..

Matchfakta:
08. 0-1 Jash Narshi
15. 0-2 William Kuyumcu
24. 0-3 William Eriksson (straff)
24. Varning DIF Villiam Fransson
51. 1-3 Viktor Lübeck
61. 1-4 William Kuyumcu
67. 1-5 Herman Ragnarsson
80. Varning Oscar Windahl
81. 2-5 Ludvig Fransson
83. 2-6 Vincy Emmanueli Eta-Hugues
85. 3-6 Baryalay Samadi
88. 3-7 Vincy Emmanueli Eta-Hugues

Det verkar väl ha rått Hawaii-betonade förhållanden under de sista 10 minuterna.

De 11 som startade för ÖSK: Viktor Berséus, Oscar Windahl, Alfie Göransson, William Eriksson, Vincy Emmanueli Eta-Hugues, Theodor Hessel, Samet Burgaj (mv), Martin Meehan, William Kuyumcu, Jonathan Johnsson (k), Jash Narshi.
På den rätt glest besatta bänken började: Herman Ragnarsson, Jesper Nyström och Emil Olofsson (mv)

ÖSK har nu kvalificerat sig för A-slutspelet. För detta gäller:
Efter färdigspelad grundserie genomförs A-slutspel där Lag 1–3 samt de 5 bästa 4:orna i grupp 1-6 deltar tillsammans med 1 lag från Norrlandsgrupperna. Dessa totalt 24 lag bildar 4 grupper med 6 lag i vardera grupp. Indelning av grupper görs geografiskt. Slutspelsgrupperna genomförs i form av enkelmöten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.