Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söder Dam: Fortsättning följer i Nora?

ÖSK Söders Damer ansluter i morgon (som är en lördag) till Nora BKs 50-årsfirande. Matchen som egentligen skulle ha avgjorts med avspark på ungdomscuptiden kl 10:00 spelas nu på grund av domarbrist på den betydligt mer vuxna tiden 17:00. Det är nog inte så många som sörjer över det. Illa dock att den därmed kolliderar med ÖSKs hemmamatch mot Östersund.

Nora är vid det här laget väl det enda laget i serien som kan tvingas ta över Skyllbergs nedflyttningsplats. De är precis som Skyllberg nyuppflyttade den här till serien och har väl gjort det bra utifrån sina förutsättningar.

ÖSK Söder kommer närmast från utklassningssegern med 7-0 mot just Skyllberg. Halvtidsresultatet 0-0 från den matchen visar dock att det gäller att vara på tå även när man möter på papperet svagare lag. Lika lätt att göra mål på Nora som det var i andra halvlek mot Skyllberg kommer det säkert inte att bli den här helgen. Nora kniper ihop rätt bra i försvarsspelet och har faktiskt bara släppt in 10 mål på sina 12 matcher. Det är målgörandet som varit deras akilleshäl den här säsongen.

Niclas Collgård har precis som förra helgen kunnat kalla en stark Matchtrupp med många potentiella målgörare: Lisa Davidsson (mv), Alexandra Laini Bovellan, Olivia Rundberg, Wilma Franssila, Maja Fagerholm, Maja Edlund, Silvia Erkisi, Isabelle Fredriksson, Anna Meijer, Olivia Puhls, Sophie Pettersson, Josefine Zandén, Caroline Zandén (k), Emma Tivemo, Vanessa Mujic och Linnéa Wetterberg.

ÖSK Söder Dam: Resan fortsätter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.